22 Μαρτίου 2011

ΜΙΡΑΛΑΣ: "ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ"

Το θέμα με την υπογραφή του Κέβιν Μιραλάς στο νέο συμβόλαιο που του έχει προτείνει ο Ολυμπιακός, έχει εξελιχθεί σε σήριαλ αλλά ο Βέλγος επιθετικός σε δηλώσεις σε ΜΜΕ του εξωτερικού, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως μέχρι την 1η Απριλίου όλα θα ξεκαθαρίσουν.

Ο Μιραλάς πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα και η επιθυμία του είναι να συνεχίσει να τη φορά για κάποια χρόνια ακόμη.

"Έως την 1η Απριλίου θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα", τόνισε με αρκετή δόση αισιοδοξίας ο φορ των Πειραιωτών για το καινούργιο του συμβόλαιό , που θα είναι είτε τριετούς είτε τετραετούς διάρκειας με σαφώς μεγαλύτερη ρήτρα (η ρήτρα του τώρα φτάνει 4.2 εκατομμύρια ευρώ).

Ο διεθνής άσος του Θρύλου επεσήμανε άλλωστε ότι στην Ελλάδα βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό και την χαμένη αυτοπεποίθηση του, υπογραμμίζοντας την συμβολή του προπονητή και των συμπαικτών του στην ποδοσφαιρική αναγέννηση του.

"Στην Ελλάδα ξαναβρήκα την αυτοπεποίθησή μου. Ομολογώ πως την είχα χάσει μετά από δύο δύσκολα χρόνια στη Σεντ Ετιέν. Επίσης ωρίμασα σαν παίκτης. Το κεφάλι μου είναι ήσυχο και παίζω ελεύθερα. Έχω ελευθερία κινήσεων από τον προπονητή μου και παίζω με σπουδαίους ποδοσφαιριστές στο πλευρό μου", ήταν τα γεμάτα νόημα λόγια του Μιραλάς, ο οποίος ταξίδεψε στο Βέλγιο με σκοπό να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας, στην οποία επιστρέφει έπειτα από αρκετούς μήνες (τελευταία συμμετοχή του τον Σεπτέμβριο του 2010).

"Ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Χαίρομαι που επέστρεψα. Είμαι ένας καινούριος Μιραλάς. Ζω ένα όνειρο και θα ήθελα να συνεχίσω σε αυτό το ρυθμό και με την Εθνική. Προφανώς προτιμώ να αγωνίζομαι ως επιθετικός, αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα. Έπαιξε κάποιες φορές και με τον Ολυμπιακό φέτος", σχολίασε σχετικά με την κλήση του στην Εθνική Βελγίου ο πρώτος φετινός σκόρερ των ερυθρολεύκων που δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

"Γύρισα σπίτι κατά τις 4.00 και έπρεπε να ξυπνήσω στις 5.00 για να προλάβω την πτήση. Γιορτάσαμε την κατάκτηση του τίτλου. Απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές και τότε θα το γιορτάσουμε ακόμη περισσότερο".