24 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ FIFA ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ακόμα και την Παγκόσμια Ομοσπονδία αναγκάσαμε να μας κάνει αφιέρωμα με τα κατορθώματά μας. Ο Θρύλος έγινε θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για τα έξι γκολ στην ΑΕΚ αλλά και το 38ο πρωτάθλημα.
Στην επίσημη ιστοσελίδα της παγκόσμια ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έγινε θέμα ο Ολυμπιακός. Ακόμα μία διάκριση γιατί όσο να' ναι τέτοιες διθυραμβικές αναφορές στο όνομα του θρύλου, μόνο καλό κάνουν στην ομαδάρα μας.

Στον διαδικτυακό τόπο της FIFA λοιπόν υπάρχει ένα θέμα για τα δρώμενα του ποδοσφαίρου αναφέροντας σχετικά: "Ο Ολυμπιακός με τα 6 γκολ που πέτυχε απέναντι στην ΑΕΚ εξασφάλισε το 38ο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Κανένα από τα 6 γκολ δεν προήλθε από Έλληνες παίκτες. Ο Αλγερινός, Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από δυο μήνες από την ΑΕΚ, πέτυχε δυο γκολ για την νίκη-ρεκόρ", αναφέρει αρχικά η ιστοσελίδα της FIFA.

"Ο Ολυμπιακός έχει 13 πρωταθλήματα σε 15 χρόνια και είναι 4ος σε κατακτήσεις σε όλη την Ευρώπη πίσω από την Ρέιντζερ, την Σέλτικ και την Λινφιλντ ενώ παγκοσμίως η Πενιαρόλ με την Νασιονάλ έχουν περισσότερα", καταλήγει το ρεπορτάζ.