21 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

Τα ξένα ΜΜΕ αποθεώνουν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην 6άρα κατά της ΑΕΚ.
Πρώτο θέμα έχει γίνει από τα ανά τον κόσμο Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου από τον Ολυμπιακό καθώς και η μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ.


Στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA αναφέρεται πώς: "Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματός του με στιλ, καθώς σάρωσε την ΑΕΚ με 6-0 και έφτασε να είναι πρωτοπόρος με την ακαταμάχητη διαφορά των δέκα βαθμών τρία παιχνίδια πριν το τέλος του πρωταθλήματος".

Στην ιστοσελίδα goaλ.com γράφει ότι "Ο Ολυμπιακός σφυροκόπησε την ΑΕΚ με 6-0 για να εξασφαλίσει τον 38ο τίτλο του" ενώ στο ισπανικό Ine.es αναφέρεται στην κόντρα Βαλβέρδε- Χιμένεθ λέγοντας: "Η μονομαχία των δύο Ισπανών τεχνικών του ελληνικού ποδοσφαίρου, Ερνέστο Βαλβέρδε και Μανόλο Χιμένεθ, έκλεισε με γιορτή του πρώτου, αφού νίκησε με 6-0 και στον 38ο τίτλο του συλλόγου. Αυτό είναι το δεύτερο ελληνικό πρωτάθλημα του "Txingurri" στον πάγκο του Ολυμπιακού με τον πρώτο να έχει κατακτηθεί το 2009".

Η Πορτογαλική Record από την πλευρά της μένει στην ουσία έχοντας τίτλο "Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το 38ο πρωτάθλημα του στην ιστορία του", ενώ μέχρι και στην Ωκεανία κάνουν αναφορά στο χθεσινό ματς καθώς το Αυστραλιανό Four Four Two γράφει πως "ο Νέιθαν Μπερνς μπήκε ως αλλαγή στο 69' στην ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό με 6-0, ο οποίος στέφθηκε πρωταθλητής την Κυριακή".